Sinds 2010 wordt het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals gehouden in het CineMec Theater te Ede. Het CineMec Theater is van oorsprong een bioscoop met 9 zalen. In al deze zalen staat uiteraard beeld en geluid centraal. Door de gunstige ligging is het CineMec Theater ook zeer geschikt voor grote bijeenkomsten met dus daarbij grote multi- mediamogelijkheden. Vandaar dat het op het Nationaal multisdisciplinair congres voor wondprofessionals altijd wordt gestart met een spectaculaire introfilm met een boodschap over de huidige en toekomstige wondzorg. Hieronder vindt u de introfilms die zijn verschenen sinds 2012 van het Nationaal multidsiciplinair coingres voor wondprofessionals.

In 2017 zal het congres wederom worden gehouden in het CineMec Theater op 12 oktober 2017. Heeft u belangstelling voor dit congres dan kunt u zich hier AANMELDEN
 of meer informatie krijgen. Het thema van het congres is 'Goede wondzorg, wat is dat'. Meldt u zich aan voor 30 juni 2017, dan krijgt u vroegboekkorting van € 40,00. En dat er weer sprake zal zijn van een spectaculaire openingsfilm dat moge duidelijk zijn.